El passat ple del dia 22 de novembre vam tenir dues mostres d’allò que sovint a Decidim Castellar hem denunciat sobre l’actual govern. L’ambigüitat, la falta de claredat en els temes mínimament conflictius i punyents.
D’una banda el grup Som Castellar-PSC va refusar una moció de suport al govern de Catalunya presentada conjuntament per ERC, PdCat i Decidim Castellar. L’argument donat com a justificació per a fer-ho fou el d’una presumpta absència d’autocrítica en aquests moments per part de totes les forces independentistes, però el cert és que més enllà d’això, malgrat la suspensió de militància del PSC duta a terme pel nostre alcalde i malgrat la nomenclatura de Som Castellar diferenciant-se així del PSC, en realitat continuen volent nadar i guardar la roba, o dit d’una altra manera, continuen sent una mica d’aquí i una mica d’allà. Ni DUI ni 155, la primera emanada de les urnes i per tant legítima democràticament, el segon imposat des del totalitarisme de l’estat espanyol. Segurament també se’ls fa molt difícil reprovar, tal com demanava la moció presentada, a tots els partits que han fet possible el 155, doncs no en va un d’ells és el PSC (PSOE).

D’altra banda va haver-hi una interessant moció presentada per Decidim Castellar i el PdCat per tal de donar veu a que un treballador de l’Ajuntament de Castellar que demanava un possible aclariment al voltant de la suspensió sobtada d’un complement salarial, malgrat continuar realitzant les mateixes tasques, de 7 treballadors de l’Ajuntament, dut a terme l’any 2011. Val a dir que la intervenció de dit treballador fou en tot moment molt serena i intel·ligent deixant clar en tot moment que considerava plenament satisfactòria la seva situació laboral actual a l’Ajuntament i que per tant la voluntat de la moció, o de la seva reclamació, no era altra que intentar aclarir el per què d’unes decisions que en el seu moment van afectar a 7 persones i les seves respectives famílies i que ell trobava si més no estranyes i fins i tot sospitoses.

No va rebre cap resposta i se’l va remetre a la possibilitat de portar-ho a la via judicial.

Una llàstima, perquè això, ara per ara, no pot si no deixar l’ombra d’un dubte no resolt.

Ambigüitat en l’equip de govern de Som Castellar-PSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *