IMG-20150627-WA0021Decidim Castellar ha celebrat avui una assemblea oberta per agrair la confiança rebuda en el seu projecte . La jornada de valoració també ha servit per obrir a la ciutadania les prioritats del programa de la candidatura. En diverses dinàmiques de grup, els assistents han llistat els eixos estratègics del partit: apropar la ciutadania a la política i fer front a les emergències socials que viu el poble.

Alamany ha afegit que “de moment, només CiU i ERC han vist amb bons ulls les nostres propostes i creiem que caldria que tots participéssim d’aquest debat”.

Les regidores Conxi Gracia i Elisenda Alamany han aprofitat l’ocasió per explicar les propostes que faran en el ple de sous de dimarts vinent.

Els regidors que van comprometre’s a reduir la partida de govern en un 45%, han demanat uns mínims que creuen “assumibles” pel PSC: “Creiem que els regidors de govern haurien de cobrar com a màxim 28.000 euros. No és normal que l’alcalde de Castellar cobri molt més que l’alcaldessa de Barcelona, o el de Sabadell. Almenys, s’hauria de complir la promesa anunciada de reduir els sous en un 10%, d’acord amb la situació de retallades a la classe treballadora i en coherència amb el context de crisi general“, deia Alamany.

Altres propostes van en la línia que tots els partits tinguin la mateixa assignació, i que no depengui del nombre de regidors, ja que això aprofundeix en la desigualtat de les candidatures presents al consistori. “Qui té més regidors,no hauria de tenir una assignació més gran, perquè ja cobra més en tenir més càrrecs electes. Tampoc ens sembla bé que un càrrec de confiança cobri com l’alcalde (50.000 euros) per fer funcions per al seu partit, i no per al poble”, afirmava Gracia.

Altres propostes van en la línia d’incloure l’impuls de polítiques LGTBI (col·lectiu gai, lèsbic, trans i intergènere) i visualitzar-lo el 28 de juny, dia de l’Alliberanent Internacional.

Alamany ha afegit que “de moment, només CiU i ERC han vist amb bons ulls les nostres propostes i creiem que caldria que tots participéssim d’aquest debat”.

Decidim Castellar agraeix la confiança en el seu projecte i explica les propostes al ple de sous

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *