Un cop ratificat per assemblea la proposta de programa de la candidatura rupturista Decidim per Castellar i seguint amb la dinàmica d’obrir el projecte al poble perquè aquest en tingui la completa sobirania, Decidim Castellar obre el procés d’elaboració del programa a tothom que hi vulgui participar per a construir un Castellar del Vallès millor.

Aquest procés d’elaboració del programa constarà de la participació en l’assemblea de forma presencial o bé a través de propostes a través del correu info@decidimcastellar.cat que esdevé el contacte virtual directe amb la candidatura. Aquest és el canal per sol·licitar el programa electoral que està subjecte a canvis i que finalitzarà el dissabte 14 de març.

El dissabte 21 de març Decidim Castellar celebrarà una assemblea oberta a la Sala d’actes de l’auditori Miquel Pont per aprovar el programa electoral.

D’aquesta forma Decidim Castellar compleix amb els seus principis d’esdevenir un projecte dinàmic i obert a la població per construir un nova política on la ciutadania en sigui la protagonista.

Decidim Castellar obre el programa a la ciutadania

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *