En l’últim Ple del Consell Comarcal els grups d’ERC, Pdcat, Entesa i les CAV  (Candidatures Alternatives del Vallès) van presentar d’urgència (fora de l’ordre del dia) una moció a favor del Pacte Nacional pel Referèndum.

Quan va arribar el moment de debatre aquest punt, l’Ignasi Giménez (President del Consell Comarcal i alcalde de Castellar del Vallès), es va aixecar sense donar cap explicació i es va quedar fora de la sala, amb la porta entreoberta escoltant.

A partir d’aquell moment, tot el debat d’aquesta moció el va assumir un representant d’ERC (en absència del President), que forma part del govern.

El PSC del Consell Comarcal va votar en contra de la urgència de la moció, però es va poder debatre gràcies els vots dels altres grups polítics.

A l’hora de la votació, i després d’una intervenció duríssima del representant del PSC en contra de la votació i del referèndum, els representants del PSC van tenir “llibertat de vot”. Van votar 4 en contra i 3 abstencions. L’Ignasi Giménez seguia fora de la sala i per tant no va votar.

La moció es va aprovar per majoria amb els vots a favor dels grups: ERC, PDeCAT, Entesa, 3 abstencions de consellers/es PSC i els vots en contra de Ciutadans, PP i 4 consellers/es del PSC.

Aquesta moció amb uns acords pràcticament idèntics es van aprovar en el Plenari de Castellar del Vallès del 25 d’abril d’aquest any 2017 per unanimitat (tots els regidors del consistori hi van votar a favor, inclòs l’alcalde Ignasi Giménez).

Per què quan es va procedir al debat d’aquesta moció en el Ple del Consell Comarcal, el President es va absentar del seu lloc, i es va mantenir al marge del debat esperant fora la sala?

Per què l’Alcalde de Castellar no defensa els acords aprovats per unanimitat al Ple de Castellar, quan aquests es debaten en òrgans superiors on n’és el representant, com en aquest cas el Consell Comarcal?

Per què el grup del PSC al Consell Comarcal, del que també en forma part el grup municipal Som de Castellar-PSC no va votar a favor de la moció del Consell Comarcal?

La resposta a aquestes preguntes en tres paraules; incongruència, incoherència i incompliment dels Acords del Ple de Castellar per part del nostre alcalde.

Fets paranormals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *