DC foto grupalDecidim Castellar sorgeix impulsat des de la candidatura alternativa de l’Altraveu per Castellar- Candidatures Alternatives del Vallès (amb dos regidors a l’Ajuntament), el Procés Constituent, Podem i EuiA. Si bé aquests col·lectius i partits van impulsar inicialment aquest espai, actualment Decidim Castellar està format per diversos col·lectius i persones a títol individual que treballen junts per plantejar una alternativa a l’Ajuntament de Castellar del Vallès  amb la reivindicació de la necessitat de la política ciutadana, feta des de Castellar.

Decidim Castellar organitza trobades quinzennals, el primer dissabte de mes, i són obertes a la ciutadania. En aquestes trobades es van definint les línies polítiques del partit i la difusió que vol fer-se’n per presentar-se a les eleccions de maig.

Actualment existeixen tres àrees de treball:

– Comissió regidors/política

– Comissió comunicació

– Comissió organització/permanent

Decidim es finança amb les donacions de la totalitat del sou dels quatre regidors, la aportació de l’Ajuntament com a grup municipal i algunes donacions de particulars (de moment 24 donacions amb un total de 1.505 € el 2015).

Ens podeu trobar a Facebook a Decidim Castellar, a Twitter @Decidimcas i per correu electrònic a decidimcastellar@gmail.com

3 thoughts on “Qui som

 • maig 16, 2015 a les 10:40 pm
  Enllaç permanent

  Hola, si teniu un grup de google envieu-nos coses, compteu amb nosaltres. Tornarem el cap de setmana per votar-vos. Molta merda.

  Respondre
  • maig 17, 2015 a les 11:36 pm
   Enllaç permanent

   Antinio, imagino que es Antonio !!!

   Ja us hem afegit al grup, gràcies pel teu suport !!

   Fins aviat.

   Respondre
 • maig 21, 2015 a les 3:26 pm
  Enllaç permanent

  Hola bona tarda,

  Fa uns dies vaig rebre un correu vostre en en qual vaig rebre un correu en el qual informaveu que farieu tot ho possible per reobrir el Ambulatori 24H

  Tot i que estic d’acord amb aquesta reivindació les competencies en materia de sanitat son de la generalitat i tot i que guanyesiu les proximes eleccions municipals poca cosa es podria fer.

  El mes subrealista es que aquest mati he rebut un correu d’altres forçes politiques com el partit popular reclamant el mateix.

  Hi ha moltes coses a millora al nostre poble que tenim la possibilitats reals de millora i que els nostres fills ens ho agrairan.

  Expliquem les coses com son realment sense crear espectatives.

  Atentament,

  Germán Manrique

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *